Gå til hovedindhold

Vuggestuen

Vuggestueafdelingen i Vibereden

Baby sidder med legetøj omkring sig

Vuggestuen består af 3 vuggestuegrupper, Musvitter, Gæslinger & Pindsvin. Hver gruppe har op til 12 børn i alderen 0-3 år. Der er 3 voksne tilknyttet hver stue. 

Omdrejningspunktet for vuggestue barnet er tryghed og omsorg. De voksne er tæt på og i børnehøjde. Det pædagogiske arbejde tager afsæt i at skabe tillid, tryghed og tilknytning til barnet, således at barnet bliver nysgerrigt på omverdenen og de andre børns lege og fællesskaber. Vi hjælper børnene med at blive mere selvhjulpne og til at indgå i relationer og leg. Vi har en tæt dialog med jer som forældre.

Grupperne laver aktiviteter tilpasset alder og sammensætning. Vi leger ude og inde. Vi tager på ture i vores Christiania cykler og udforsker området på gåture. Vi besøger rideskolen og hilser på hestene. Vi har musik i spiloppen en gang ugentligt med musikskolen. Vi besøger børnehaven og leger ude på både vores og børnehavens legeplads. Ca. 3 mdr. før børnehavestart, udvider vi samarbejdet med børnehaven og kommer på ekstra besøg og bliver fortrolige med børnehavelivet.