Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Om Vibereden

Velkommen til Vibereden

Vibereden ligger i naturskønne omgivelser i udkanten af Brande. Vi har et fantastisk udeareal med bondegård, skov og egen sø som vi bruger i den pædagogiske praksis. Børnene får lov at opleve naturen både ude og inde og vi lægger stor vægt på at de får mulighed for at lære, udvikle og få tætte relationer til både børn og voksne. Hos os er tryghed og omsorg et af vores kerneværdier. I kan læse mere under vores pædagogiske profil.

Vibereden er normeret til 32 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn .

Grupperne er fordelt på følgende måde:

3 Vuggestuegrupper: Musvitter, Gæslinger & Pindsvin. Der er op til 11 børn på hver stue i alderen 0-2,9 år.

3 Bh. grupper: Humlebier op til 32 børn, Haletudser op til 32 børn og Muldvarper op til 25 børn. Alle grupper består af børn mellem 2,9 år til 6 år. Dertil har vi vores Troldegruppe som er en tværgående gruppe for de børn der skal i skole. De mødes en gang ugentlig.

Der er på nuværende tidspunkt ansat 1 leder, 12 pædagoger (heraf to teamkordinatorer en i hver afdeling), 1 ressourcepædagog og 9 pædagogmedhjælpere. Vi er med i kommunens pedelordning (DTS) samt administrativ bistand hvor vi har en kontordame tilknyttet. Vi er i alt 23 fast ansatte. Vi har dertil studerende fra pædagogseminariet og fra den pædagogiske assistent uddannelse. Ind imellem har vi også personer ansat i job med løntilskud og i arbejdsprøvninger.

 

Vibereden
Vibevej 110  -  DK-7330 Brande
Kontor Tlf. 99 60 35 50  -  vibereden@ikast-brande.dk