Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Vibesupport

Vibesupport anno 29/5 2007 er en støtteforening for Vibereden i Brande, oprettet på baggrund af nedskæringerne fra kommunen. Vores formål er at yde praktisk støtte og bidrage til bedre muligheder for børnenes trivsel, mens de er i Vibereden. Støtteforeningen yder støtte til Vibereden som helhed, ikke kun til medlemmerne af foreningen. Alle kan blive medlem af støtteforeningen.

Det er frivilligt hvor meget og hvor ofte du indbetaler. Det vil sige at du selv bestemmer kontingentets størrelse.

Alle midlerne går ubeskåret til børnene, og man er selvfølgelig altid velkommen til at indbetale et større beløb end kontingentet. Vi arbejder hele tiden på at lave arrangementer ud af huset, samt i huset, til glæde for børnene. Vi sender dem f.eks. i svømmehal og på bondegård og bidrager med trylleri og musik - ja, alt muligt, hvor de kan få udvidet deres horisonter. Vi bidrager også med nye materialer til Vibereden, hertil kan nævnes, at vi tidligere har stået for indkøb af nyt service til vuggestuen, skovle og koste til legepladsen og materialer, så børn og voksne sammen kan gå på opdagelse i søen. For at kunne gøre disse ting for vores børn er vi afhængige af folks vilje til at melde sig ind og bidrage til Vibesupport.

Vi laver et nyhedsbrev et par gange om året, hvor vi fortæller hvad der løbende er sket i foreningen og børnehavnen. Nyhedsbrevet bliver selvfølgelig omdelt til alle medlemmer og fortæller om den sidste periodes aktiviteter og indkøb.

Kontingentet kan nemt indsættes på foreningens konto:

Reg. Nr. 7621 - Konto Nr.1161500

 

I kan også bruge mobilepay på tlf 21341729

(Venligst skriv barnets navn & efternavn på indbetalingen)

 

Bestyrelsen i Vibesupport er:

Tamar Svendsen (Levi-Haletudse og til Aron-Gæslinger)

Zaza Friberg (Mads-Muldvarp og Malouca-Humlebi)

Marianne Johansen (Xander og Xenia-Humlebi)

Cecilie Moesgaard (Malthe-Muldvarper)

Vibereden
Vibevej 110  -  DK-7330 Brande
Kontor Tlf. 99 60 35 50  -  vibereden@ikast-brande.dk